Home

ENTRADA I SORTIDA AL CENTRE PELS ALUMNES DE PRIMÀRIA

ALUMNES DEL TRANSPORT ESCOLAR: Les portes del centre s'obriran a les 8:15 hores i els nins i nines que arriben en transport escolar entraran i es dirigiran al patí interior.

RESTA D'ALUMNES DE PRIMÀRIA: Aquest curs posam en marxa "L'entrada relaxada pels alumnes de primària". A les 8:25 sonarà música pels altaveus del centre i els infants es dirigiran directament a les seves aules on s'asseuran i esperan la resta de companys: AQUEST CURS JA NO FAREM LA FILA AL PATÍ en sentir la música els alumnes es dirigiran directament a l'aula.

EN CAS DE PLUJA: Els nins i nines entraran cap a les aules. Per favor no vos acaramulleu al portal. Deixau els vostres fills a la porta com un dia normal a fi de no crear problemes d'embús amb els cotxes.

ALUMNES QUE ARRIBIN TARD: Si arribau més de 10 minuts tard dirigiu-vos a la Sala de Professors on es faran càrrec dels vostres fills. EN CAP CAS ANEU A LES AULES qui hi hagi a la Sala de Professors ja acompanyarà al nin o la nina.

SORTIDA DELS ALUMNES DE PRIMÀRIA: A les 13:25 s'obriran les barreres del centre per favor no entreu cap al porxo. Esperau al portal i els vostres fills vendran. En cas de pluja podeu dirigir-vos al porxo però, per favor, no aneu a les aules.

RECOLLIR NINS PER ABANS DE LES 13:30: Tocau l'interfon i dirigiu-vos a la Sala de Professors. El mestre que vos obri avisarà al/la vostre/a fill/a. Si ho sabeu amb antelació, per favor, avisau a la tutora dels vostres fills mitjançant una nota a l'agenda.