Home

RENOVACIÓ DELS REPRESENTANTS DE LES FAMÍLIES AL CONSELL ESCOLAR DEL CEIP BLAI BONET. CURS 2018 - 2019.

Benvolgudes famílies,

un any més toca renovar una part del Consell Escolar, aquesta vegada toca canviar 2 dels representants de les famílies, i com sempre la vostra participació és necessària ja sia com a candidats per ser membres del Consell Escolar com a les votacions per escollir qui voleu que vos representi.

El calendari d'aquestes eleccions és el següent:

 • 16-10-2018 Publicació del calendari.
 • 19-10-2018 Reclamacions al Cens Electoral fins a les 12:00 hores del migdia. Podeu consultar si sou al cens al Taulell d'anuncis de l'escola. (No s'ha penjat el Cens a la pàgina web a causa de la Llei de protecció de dades). Si voleu presentar alguna reclamació contactau amb la Direcció del Centre.

  Llegeix més: RENOVACIÓ DELS...

INICI DEL CURS ESCOLAR 2018 - 2019 AL CEIP BLAI BONET

Un any més ha arribat el moment de tornar a l'escola i retrobar-nos tots una vegada més.

Com ja sabeu el curs 2018 - 2019 comença dia 12 de setembre i des d'aquí volem donar-vos un poc d'informació que segur ja sabeu però que mai és de demés tornar-la a dir:

 • L'horari del primer dia serà el de sempre: de les 8:30 a les 13:30.
 • El servei de bus ja funcionarà amb els horaris i aturades que ja coneixeu. Si no heu emplenat la sol·licitud del servei de bus que els vostres fills o filles li demanin al seu o la seva tutor / a.
 • El servei de menjador també ja entrarà en funcionament a partir de demà. Si cap nin o nina ha de quedar a dinar s'ha d'apuntar a la Sala de Mestres d'acord amb els horaris establerts.
 • Les famílies dels grups de 1r, 2nA, 2nB, 3rA i 3rB es reuniran amb les tutores dels seus fills a les 8:30. Si esperau a l'entrada elles vos vendran a cercar.
 • La reunió amb les tutores i els tutorrs de 4t, 5è i 6è serà el proper dia 1 d'octubre a les 15:00 hores.
 • L'inici de les classes a educació infantil es farà d'acord amb les indicacions que ja vos han fet arribar les metres. Pensau que els nins i nines de 3 anys fan un horari d'adaptació els primers dies.
 • Com sempre l'alumnat de l'escola entrarà cap al pati interior i allà els seus tutors i tutores els aniran a cercar per començar les classes en sonar la música.

Com sempre, intentarem, que des d'aquesta pàgina vos arribi tota la informació que vos pugui ser útil.

Fins la propera i bon curs a tothom!