SETMANA EUROPEA DE LA MOBILITAT 2018

Com cada any en arribar el mes de setembre és l'hora de prendre una mica de consciència de la nostra influència en l'entorn on vivim i del què podem fer per millorar-lo una mica i per això juntament amb l'Ajuntament de Santanyí al CEIP Blai Bonet ens sumam, per segon any, a la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat (European Mobility Week).

 

Per començar els nins i nines de 4t, 5è i 6è varen participar en uns tallers al centre on aprengueren que podem fer per tenir una actitud més sostenible i d'aquesta manera millorar el nostre entorn. Si pitjau damunt l'enllaç podreu veure un parell, mallorquí, d'imatges d'aquests tallers realitzades (malgrat no surti així a les fotos) pels tutors i tutores dels grups.

I per acabar divendres dia 21 intentarem, amb la col·laboració de l'Ajuntament (aquí hi trobareu la carta de la Regidoria de Medi Ambient) alliberar la nostra escola de cotxes i per això amb la Policia Local de Santanyí s'ha establert un "Camí Escolar" que allunyarà els cotxes de la nostra escola i ens ajudarà a tots a arribar-hi de manera més segura i sostenible.

En aquest enllaç hi podeu llegir el comunicat informatiu  de la Policia Local i consultar el plànol de la ruta d'accés al centre.

Gràcies a tots per la vostra col·laboració!