LLISTES DE PUNTS PROVISIONALS ADMISSIÓ CURS 2024/2025

Bon dia, compartim amb vosaltres la previsió de matrícula per al curs 2024/2025 i les llistes de punts provisionals.

ACTIVITATS I FESTA FI DE CURS

Estimades famílies, el curs s’acaba i com sempre volem celebrar-ho i acomiadar-nos amb una gran festa i diferents activitats pensades per al gaudi de l’alumnat. Compartim amb vosaltres el programa d’activitats. Informar-vos també,  que com sempre l’Amipa del centre s’encarrega de l’organització del sopar, recordau adquirir els vostres tiquets! 

Moltes gràcies, vos esperam a totes i tots dia 21!

MENÚ MENJADOR JUNY

CALENDARI ADMISSIÓ CURS 24/25

Benvolgudes famílies, compartim amb vosaltres l’enllaç a la web de la Conselleria amb tota la informació pel procés d’admissió i adscripció pel curs 24/25.

Del 20 al 28 de maig es poden entregar les sol·licituds d’admissió a la secretaria de l’escola (sol·licitant cita prèvia).

Accés al tràmit: https://www.caib.es/sites/escolaritzaciocurs/ca/inici-45806_1/

TRÍPTIC DE L’ESCOLA CURS 24/25

PORTES OBERTES

Estimades famílies, 
aquest any volem fer una passa més i oferir una sèrie de tallers el dia de les Portes Obertes. Vos adjuntem un document amb les propostes dels diferents cicles, podeu apuntar-vos al taller o tallers que més us faci ganes. Us animem a venir amb els vostres fills i filles i compartir aquest horabaixa amb nosaltres, l’equip docent està preparant les jornades amb moltes ganes!
ENLLAÇ TALLERS

Salutacions!

MENÚ MAIG

ACTUALITZACIÓ: SANT JORDI

CONTACONTES EN FAMÍLIA

Estimades famílies, vos compartim la informació del segon contacontes en família organitzat gràcies a la participació del centre en el programa PROA+. 

Animau-vos a venir,  tot seguit hi haurà berenar per a tots els assistents. 

SANT JORDI: AJORNAT A DIA 25 D’ABRIL

Les llàgrimes del drac per haver perdut la princesa no deixen que avui facem festa, però a nosaltres ens agraden els finals feliços, així que:

ACTUALITZACIÓ SANT JORDI 2024

Estimades famílies, demà celebrarem Sant Jordi i juntament amb el CC Bisbe Verger hem organitzat una jornada molt especial, la segona edició de Per Sant Jordi sortim a llegir pel carrer. 
Esperam que el temps atmosfèric ens acompanyi i sortir al carrer. Estam molt contentes i satisfetes de la proposta, ha estat una feina conjunta dels dos centres i esperam que nins i nines, mestres i famílies pogueu gaudir-ne!
Vos adjunt un document amb tota la informació que cal tengueu en compte. 
Recordau que avui a les 13h obrirem les portes perquè pogueu visitar la paradeta de contes i llibres montada per l’AMIPA del centre ubicada al hall de l’escola. L’accés serà pel c/Gómez Ulla. 

SANT JORDI 2024: PARADETA DE CONTES I LLIBRES

Estimades famílies, dilluns dia 22 l’Amipa del centre montarà una paradeta de contes i llibres. Tot l’alumnat visitarà la paradeta al llarg del matí amb el/la tutor/a. Els nins i nines poden dur entre 10 i 20€ per adquirir un conte o llibre si els ve de gust.  
A les 13h s’obriran les barreres d’accés al centre pel c/Felanitx perquè les famílies també pogueu visitar la paradeta i fer alguna compra si vos fa ganes.  

Gràcies! Si teniu qualsevol dubte ho podeu consultar via correu electrònic a:
secretaria@cpblaibonet.net
cap_estudis@cpblaibonet.net

SANT JORDI 2024

PROCÉS D’ESCOLARITZACIÓ CURS 2024-2025

MENÚ ABRIL

ORGANITZACIÓ SETMANA CULTURAL

Estimades famílies,

compartim amb vosaltres l’organització de les activitats de la Setmana Cultural.

Animau-vos a participar dimecres 27 de març.

Salutacions,

VENDA PRODUCTES HORT ESCOLAR

Estimades famílies,

avui l’alumnat de 6è vendrà productes del nostre hort. Vos adjunt un cartell informatiu.
No ho dubteu: productes km0 i completament ecològics. Tots els beneficis aniran destinats al projecte de l’hort (compra de plantes, eines, …). 

Moltes gràcies,

XERRADA PER A FAMÍLIES

Estimades famílies,
 compartim amb vosaltres la informació relativa a una xerrada organitzada per l’IES Santanyí a càrrec del doctor en sociologia Lluís Ballester Brage. És un tema molt interessant, a l’ordre del dia i que ens preocupa especialment als agents educatius. Us convidem a assistir. Podeu adquirir la vostra entrada de forma gratuïta a través d’aquest enllaç: https://ticketib.com/events/per-que-no-es-una-bona-idea-que-el-porno-substitueixi-l-educacio-afectiva-i-sexual

Salutacions,

8M

Estimades famílies, 
demà a les 12,45h farem un petit acte per commemorar el 8M, el Dia de la Dona. Podeu accedir al recinte escolar per la barrera del c/Felanitx. 

Tot l’alumnat ha preparat una cançó i els nins i nines de 4t de primària, els vostres fills i filles, han preparat una performance molt emocionant, avui hem pogut gaudir dels assajos, i de veritat, no vos ho podeu perdre!!! Els vostres fills i filles també han preparat les invitacions que hem fet arribar a tota la comunitat educativa, han fet una feina brillant i molt especial, tot l’equip docent n’estam molt orgulloses. 

Consideracions a tenir en compte:
– L’alumnat de 1r i de 5è previsiblement encara no seran al centre perquè tenen sortides programades, igualment les famílies d’aquests grups podeu assistir si us ve de gust.
– Hi ha previsió de mal temps, esperarem a demà i si haguéssim de suspendre l’acte vos informarem tot d’una per aquesta via i també a través del Gestib. 

Moltes gràcies, vos esperam!
La comissió de convivència i benestar.

ESCOLA DE PASQUA

Benvolgudes famílies,
compartim amb vosaltres la informació relativa a l’escola de Pasqua, per si és del vostre interès.
Les inscripcions seran online de dia 5 de març a diumenge 10 de març a través del següent enllaç: https://ludic.cat

Salutacions,

MENÚ MARÇ

CONTACONTES EN FAMÍLIA

Estimades famílies, el centre forma part del programa PROA+ i participem a l’activitat A103. Amb la dotació econòmica d’aquest programa hem organitzat dos contacontes en família amb la companyia CENTIMETS TEATRE. El primer contacontes serà demà a les 17h, no vos ho podeu perdre! Tot seguit, hi haurà berenar. Heu de confirmar la vostra assistència al correu electrònic: secretaria@cpblaibonet.net . 

Vos adjuntem un cartell informatiu. 

Salutacions, 
L’equip directiu

PEQUE RECICLADORES

Benvolgudes famílies,
un any més el nostre centre participa del concurs “Peque Recicladores”. L’escola que més quilos de vidre recicli per alumnat matriculat a primària guanyarà un premi de 1.000 €. El nostre centre participa de la categoria C.
Trobareu el contenidor de reciclatge de vidre al C/Gómez Ulla. El concurs comença dia 1 de març fins dia 30 d’abril.
Animau-vos a participar!

8M

Estimades famílies, estam preparant una coseta molt especial per commemorar el 8M a l’escola, per això necessitam que tots els nins i nines duguin a escola una camiseta blanca per decorar-la. Vos adjuntem un full informatiu. 

Important:
– No cal sigui una camiseta nova, podeu dur alguna camiseta blanca de màniga curta o llarga que ja tengueu. 
– És una camiseta que pintarem a l’escola. 
– Heu de dur la camiseta a l’escola entre dilluns 26 de febrer i dilluns 4 de març màxim a les 8,30h. 

Més endavant rebreu una invitació molt especial a l’acte de dia 8 de març. 

Salutacions. 
La comissió de convivència i benestar.

RUA ESCOLAR

Benvolgudes famílies, divendres 9 és la rua i sortirem de l’escola a les 11:15h.

L’alumnat pot venir disfressat de casa a les 8.30 h. Tot i això, des del centre recomanem que l’alumnat d’Educació Infantil i primer cicle d’Educació Primària es disfressin a l’escola.

Les famílies que vulguin venir a ajudar a vestir i/o maquillar els seus fills/es, podran entrar al centre a les 10:45h. Pregam puntualitat. Al mateix temps us convidam a participar a la rua disfressats amb nosaltres.

Us adjuntem el plànol de la ruta. L’organització ens ha recomanat 3 punts per poder guadir de la rua per aquells que no ens acompanyin tot el recorregut. Aquests són: Plaça Constitució, Plaça Major, s’Abeurador i C/Jordi Bosch.

Recordau, si feis fotografies, fer-ne un bon ús i en tot moment respectar les indicacions de l’organització.

Salutacions,

L’equip docent del CEIP Blai Bonet

CARNESTOLTES I RUA ESCOLAR

Estimades famílies, queden pocs dies per Carnaval i un any més ens visitarà el Rei Carnestoltes.

Dilluns l’alumnat de 6è li donarà la benvinguda i dimarts, dimecres i dijous haurem de venir a l’escola seguint les seves consignes. Perquè estigueu preparats vos enviam el cartell informatiu. Els nins i nines encara no saben res, així que…

ens heu de guardar el secret.

Moltes gràcies!

RUTA DE LA RUA ESCOLAR: DIVENDRES 9 DE FEBRER

Ruta: Sortida del CEIP Blai Bonet (C/Felanitx) – C/Jordi Bosc – C/ Portell – C/ De la Pau – C/ Reiet – C/ Sant Andreu – C/ Sol – C/ Mestra Damiana – C/ Felanitx (arribada al CEIP Blai Bonet).

Hora de sortida prevista: 11:25 h

Punts recomanats per veure la rua: Plaça Constitució, Plaça Major, s’Abeurador i C/ Jordi Bosch

MENÚ FEBRER

RUA DE L’ESCOLA 2024

Estimades famílies, s’acosta Carnaval i a l’escola hem començat els preparatius. Aquest curs el tema de centre és “Els caparrots de Santanyí”, per tant, sortirem a la rueta disfressats i disfressades d’aquests personatges del nostre poble. Cada alumne/a pot triar de quin personatge es vol disfressar, PER TANT, NO HI HA UNA DISFRESSA ASSIGNADA A CADA GRUP-CLASSE.

Vos adjuntem un cartell amb tota la informació i les diferents opcions de disfressa. Aquest cap de setmana a casa podeu parlar-ne amb els vostres fills i filles i dilluns 22, a l’escola, triaran de què es volen disfressar (o registrarem a una graella al hall de l’escola que estarà a la vostra disposició).

Més endavant vos farem arribar tota la informació relativa al recorregut de la Rueta, però ja vos avancem que les famílies ens podeu acompanyar i venir disfressats seguint la mateixa temàtica si us ve de gust. Animau-vos a participar!

Salutacions,

SANT ANTONI 2024

BENEÏDES SANT ANTONI 2024 (AMIPA)

FELICITACIÓ DE NADAL

Estimades famílies,
l’equip docent ja estam gaudint de les vacances, però no volem deixar de desitjar-vos un Bon Nadal i que l’any 2024 es compleixin tots els vostres somnis.
Gràcies per compartir un curs més amb nosaltres.
Ens tornem a veure dia 8 de gener amb les piles carregades.

CANTATA

Estimades famílies,
vos compartim dos cartells amb tota la informació relativa a la Cantata. Les portes per accedir al recinte escolar s’obriran a les 9:15h per la barrera del c/Felanitx.
Vos esperam a totes i tots amb molta il·lusió per acomiadar el trimestre junts!

XOCOLATADA

Estimades famílies, vos adjuntem un cartell amb la informació relativa a la xocolatada que oferirà demà l’Amipa per a tot l’alumnat.
Vos esperam!!

VISITA DEL PATGE REIAL

PROGRAMACIÓ ACTIVITATS DE NADAL

CANTATA DE NADAL

FOTOGRAFIES DE NADAL

MANUALITAT DE NADAL

MENÚ DESEMBRE

CAMPANYA REBOST

Benvolgudes famílies, aquest curs el centre torna a participar en la Campanya Rebost de Càritas. Podeu contribuir en la recollida des de dimarts 28 de novembre a divendres 15 de desembre. Trobareu l’espai per deixar les vostres aportacions a l’entrada de l’escola.

Animau-vos a col·laborar.

XERRADA SOBRE VIDEOJOCS I JOCS D’APOSTES EN L’ADOLESCÈNCIA

Benvolgudes famílies, vos compartim el cartell d’aquesta xerrada informativa que tendrà lloc dijous a l’escola Bisbe Verger. Va adreçada a alumnat de 5è, 6è i ESO. El CC Bisbe Verger en la línia de cercar estratègies educatives conjuntes com a poble, convida a la nostra comunitat educativa a participar-hi.

Animau-vos, sembla interessant!

DIA INTERNACIONAL CONTRA LA VIOLÈNCIA I L’ASSETJAMENT ESCOLAR, INCLÒS EL CIBERASSETJAMENT

Benvolgudes famílies, avui es celebra el DIA INTERNACIONAL CONTRA LA VIOLÈNCIA I L’ASSETJAMENT ESCOLAR, INCLÒS EL CIBERASSETJAMENT. Des de la Comissió de convivència i benestar hem preparat una sèrie de propostes per treballar a les aules i sensibilitzar a l’alumnat, vos adjuntem un document amb les propostes on trobareu enllaços als diferents materials (fent click sobre les imatges). 
A més a més, també hem elaborat un document on hem recollit les passes per la convivència i el benestar que com a centre anem fent. 

Educar és aprendre junts a viure i aprendre a viure junts”. Marina Garcés

Salutacions, 
Comissió de convivència i benestar.

EXPOSICIÓ DE FANALETS

Benvolgudes famílies,
us convidem a visitar l’exposició de fanalets de la Nit de les Ànimes que tindrà lloc dilluns a les 13:30h i dimarts a les 8:30h a l’entrada de l’escola.
Us esperam,

FOTOGRAFIES DE NADAL

Benvolgudes famílies, de part de l’AMIPA us feim arribar la informació relativa a les fotografies de Nadal que es duran a terme dimarts 14 i dimecres 15 de novembre. Per apuntar-vos heu d’entrar al següent enllaç: https://docs.google.com/document/d/1-q_3I4VVq36ZRetD9vEvnIC_3qeZcR1zFjHbtLIxm2o/edit.

Animau-vos a participar!

CELEBRAM LES VERGES

Benvolgudes famílies, demà durant el temps del pati celebrarem Les Verges menjant bunyols i cantant cançons que l’alumnat ha treballat amb la mestra de música. L’alumnat de 5è i 6è que seran d’excursió degustaran els bunyols a la seva tornada. Des del centre volem agrair la col·laboració de l’Amipa assumint el 50% de la despesa econòmica que implica la bunyolada.

RENOVACIÓ CONSELL ESCOLAR

En el següent enllaç podeu consultar la carta amb el calendari del procés de renovació: https://drive.google.com/file/d/1fY6wxanv4lpTLY20acUHMrFH1vsfMF0O/view?usp=sharing.

MENÚ OCTUBRE

PRIMERA CLASSE GRATUÏTA DE CIÈNCIA DIVERTIDA

Dimarts 3 d’octubre a les 16 h es farà una classe gratuïta perquè els infants puguin venir a provar CIÈNCIA DIVERTIDA. Si vols apuntar el teu fill/a, envia un WhatsApp indicant el nom i el curs al telèfon 665188361.
La classe es farà al menjador de l’escola.
AMIPA CEIP Blai Bonet

PAGAMENTS TIQUETS I ABONAMENTS DE MENJADOR ESCOLAR

SETMANA EUROPEA DE LA MOBILITAT

REUNIONS DE GRUP

DADES AMIPA CURS 2023/2024

ESCOLA MATINERA

CREACIÓ NOUS USUARIS DE GESTIB

INFORMACIÓ INICI DE CURS 2023-2024

Benvolgudes famílies, aquí teniu el cartell amb tota la informació de les reunions de principi de curs.

Es recomana assistir sense infants. Vos esperam!!!

CALENDARI ESCOLAR CURS 2023-2024

CALENDARI CURS 22-23

 

REUNIONS GRUP 19 SETEMBRE 2022

Benvolgudes famílies, aquí teniu el cartell amb tota la informació de les reunions de principis de curs de dilluns 19 de setembre. Aquestes tindran lloc a l’aula del grup. 

Es recomana assistir sense infants. Vos esperam!!!

REUNIONS INICI DE CURS 22-23