Bones Festes!

Un any més, però quin any! s’acosten les vacances de Nadal. Com bé sabeu els darrers dies de classe abans d’aquestes festes solen a ser un poc especials a l’escola, però enguany no ha estat igual.

En la mesura que hem pogut s’ha intentat mantenir la tradició però ens ha faltat el més important: poder compartir-ho amb vosaltres!

Per això hem cercat la manera de fer-ho possible.

Dimarts dia 22 de desembre l’AMIPA ens convidarà a berenar com sempre. Enguany enlloc de fer la tradicional xocolatada duran batuts de xocolata i coques envasades individualment que ens menjarem dins les aules sense poder comptar amb la vostra companyia i respectant totes les mesures de seguretat.

No podem acabar el trimestre sense desitjar-vos, tots els nins i nines de l’escola i els mestres, el millor per a aquest any que està punt de començar. I ho volem fer amb el següent vídeo:

https://youtu.be/L2NtUgxUdMw

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>