Rueta de l’escola 2024

Estimades famílies, s’acosta Carnaval i a l’escola hem començat els preparatius. Aquest curs el tema de centre és “Els caparrots de Santanyí”, per tant, sortirem a la rueta disfressats i disfressades d’aquests personatges del nostre poble. Cada alumne/a pot triar de quin personatge es vol disfressar, PER TANT, NO HI HA UNA DISFRESSA ASSIGNADA A CADA GRUP-CLASSE.

Vos adjuntem un cartell amb tota la informació i les diferents opcions de disfressa. Aquest cap de setmana a casa podeu parlar-ne amb els vostres fills i filles i dilluns 22, a l’escola, triaran de què es volen disfressar (o registrarem a una graella al hall de l’escola que estarà a la vostra disposició).

Més endavant vos farem arribar tota la informació relativa al recorregut de la Rueta, però ja vos avancem que les famílies ens podeu acompanyar i venir disfressats seguint la mateixa temàtica si us ve de gust. Animau-vos a participar!

Salutacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>