8M

Estimades famílies, 
demà a les 12,45h farem un petit acte per commemorar el 8M, el Dia de la Dona. Podeu accedir al recinte escolar per la barrera del c/Felanitx. 


Tot l’alumnat ha preparat una cançó i els nins i nines de 4t de primària, els vostres fills i filles, han preparat una performance molt emocionant, avui hem pogut gaudir dels assajos, i de veritat, no vos ho podeu perdre!!! Els vostres fills i filles també han preparat les invitacions que hem fet arribar a tota la comunitat educativa, han fet una feina brillant i molt especial, tot l’equip docent n’estam molt orgulloses. 

Consideracions a tenir en compte:
– L’alumnat de 1r i de 5è previsiblement encara no seran al centre perquè tenen sortides programades, igualment les famílies d’aquests grups podeu assistir si us ve de gust.
– Hi ha previsió de mal temps, esperarem a demà i si haguéssim de suspendre l’acte vos informarem tot d’una per aquesta via i també a través del Gestib. 

Moltes gràcies, vos esperam!
La comissió de convivència i benestar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>