Comiat de la directora.

Benvolgudes companys,

el divendres 30 d’octubre s’acabà la meva etapa com a directora de l’escola, un projecte engrescador que m’ha permès somiar bona part dels dies i que m’ha desvetllat alguna que d’altra nit dels darrers cinc anys i mig. La decisió, presa ja fa unes setmanes, ha estat la de no continuar el mandat el temps que em queda abans de la jubilació per motius de salut.

Se’m fa difícil en aquestes circumstàncies continuar tenint l’energia que requereix el càrrec. Faig un balanç positiu d’aquests anys.

Que un centre millori i tiri endavant és mèrit de tots. És el resultat de la feina diària i constant de tot un col·lectiu de persones: dels alumnes i les famílies, dels mestres en totes les posicions i funcions (aula, tutoria, coordinacions diverses, especialistes,…). És en aquest punt que vull manifestar el meu agraïment a tots plegats.

Un agraïment molt especial per a tots/es als/les mestres que transmeten als seus alumnes i les seves famílies la seva competència, passió i talent vocacional per sobre el seu encàrrec docent. Gràcies per ser i ser-hi.. Hem intentat crear una línia pedagògica i uns projectes que pensàvem que eren possibles.

També voldria donar les gràcies a l’AMPA, a tots aquelles famílies que voluntàriament heu participat en les activitats que hem organitzat. Heu fet que cada festa i activitat sigui fàcil i engrescadora. Ens sentim acompanyats i estimats. He compartit moments memorables a través dels quals la coneixença ha esdevingut amistat.

Un darrer agraïment, als dos equips directius (Rafel i Joan), ( Xesca i Jaume) per acompanyar-me en aquesta aventura tan intensa com és la de dirigir un centre escolar.

Durant aquests anys he pogut viure i comprovar, més que mai, que la tasca directiva és un servei a la comunitat, és dedicar hores i esforços per a un objectiu col·lectiu de gran envergadura i de responsabilitat social: l’educació dels nostres infants. Així mateix, m’he adonat també, que la tasca de direcció s’ha de compartir i repartir, amb el convenciment que les persones que tenen la responsabilitat en cadascun dels diferents àmbits hi entenen més que tu.

I per últim, unes sinceres disculpes pels errors que he comès. Per això és preferible que els mandats no s’estirin, perquè a on uns no hem pogut arribar hi puguin arribar els propers. Desitjo molta sort i molts encerts al nou Equip Directiu. I esperem que ben aviat sigui una realitat la construcció de l’escola nova.

Tot i acomiadar-me de la Direcció de l’escola, tot d’una en poder, seguiré com a mestra al Blai Bonet !

Moltes gràcies,

Antònia Aina Roig Clar.